Leírás

Igen.

Nem olvasta félre.

Egy megfelelő és testreszabott szoftver abban is segíthet, hogy az alkalmazottak továbbképzését egyszeri kiadással megoldja.

Mi lenne ez pontosan?

Egy megfizethető, testreszabható megoldásról. Mely és a résztvevők számára idő- és térfüggetlen megoldást kínál. Egy költséghatékony képzési forma, mely egyedi – csak cégének, vállalatának kifejlesztett – egyedi szoftver által valósul meg. Az aszinkron e-learning alkalmazása. Azaz a távoktatás.

Milyen megoldásban gondolkodjon? Egy megfelelő távoktatási rendszer, egy szoftverfejlesztés során megvalósult egyedi távoktatásszoftver segíthet a versenyelőny megtartásában. Általa a vevői igényeket is sikeresebben kiszolgálhatja, hiszen a munkavállalók képzése egyszeri beruházással valósulhat meg.

Többszörösen megismételhető oktatást biztosít, melyért nem kell újra és újra fizetni.

Ha Önnek fejlesztünk szoftvert, az alacsony képzési költségekkel jár Önnek, még terembérlésre sem kell áldoznia. Nyomon követhető, a jelenlegi munkavégzésbe könnyedén beépíthető un. képzésmenedzsment létrehozásában segít. Olvassa el cikkünket, és tudja meg, hogy miért gondolkodjon egyedi szoftverfejlesztésben.


Kapcsolat

You don't have the right to see the ad contact
nopic

Időjárás - Budapest

A weboldal használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárulsz a cookiek használatához.

Teljes infó megtekintése Részletes infó...

Megértettem! Figyelmeztető sáv bezárása!