Leírás

 Aki ékszert vásárolna, bizony kemény fába vágja a fejszéjét. Hisz a legtöbben tanácstalanok az ékszervásárlást illetően vagy akár számos negatív tapasztalatuk van. Ha egyedi ékszert szeretne, különösképpen nehéz helyzetben van. Hisz ritka, ha az elvégzett munka mellett tanácsadást is kap az ember, arról nem beszélve, ha mégis sikerült eldönteni, hogy az ékszer jövőbeli becses tulajdonosa milyen ízlésű ékszert érdemelne; jönnek az egyedi ékszerkészítés nehézségei. Ugyanis az „egyedi” jelzőt illetően nem nehéz megjárni. A legtöbbször ugyanis sorozatgyártott ékszerekről van szó. Melyek a vásárlás után gyakorta deformálódnak, valamint gyakori probléma a kő kipotyogása, a vésés elkopása. Ezek javítására pedig szinte esély sincs. Netán a slágertrükkel próbálkoznak, és a gyémántot cirkóinára cserélik, vagy az anyag súlyával nem számolnak el.

Valamint ha egyedi ékszerkészítés során a drágaköves ékszerek terveztetése mellett dönt, korántsem biztos, hogy a készítő otthon van a drágakövek témáját illetően.
Úgy érzi, most még jobban elbizonytalanodott az ékszervásárlást illetően? Bízza rám a munkát. Én ugyanis nem hagyom ki az ékszerkészítés képletéből a kulcsfontosságú tényezőt: az Ön egyedi igényeit. Ismerje meg honlapomon a 8 döntő érvet az egyedi ékszerkészítésről! Ismerje meg munkásságomat!


Kapcsolat

You don't have the right to see the ad contact
nopic

Időjárás - Budapest

A weboldal használatával, olvasásával, az oldalon keresztüli levélküldéssel hozzájárulsz a cookiek használatához.

Teljes infó megtekintése Részletes infó...

Megértettem! Figyelmeztető sáv bezárása!